باسلام.دخترم با وزن سه کیلو وقد چهلونه سانت به دنیا امدوالان در سن دوسالگی به وزن یازده وقد هشتادو هفت رسیده.میخواستم ببینم رشد قدی ووزنی دخترم خیلی کمه.با توجه به اینکه بسیار بد غذاست.واینکه در طول یک روزمجاز به خوردن چند عدد پسته وگردو وبادام میباشد.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی هر دو کمی کمه و نشون می ده که بد غذاست مغزها میان وعده هستند تا جایی که به خوردن غذای اصلی لطمه نزنه . شاد باشید