سلام پسرم 1 سالشه، قسمت شقیقه سرش هر دو طرف کم مو مونده به طوری که پوست سرش مشخصه با اینکه بقیه موهاش رشد خوبی داشته، دلیلش چیه و چیکار میتونم بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
تا حدود 5 سالگی ممکن است موی کودک کم پشت و کم ضخامت باشد.نیاز به اقدامی تا آن زمان نیست.
داروهای مکمل کودک مثل مولتی ویتامین یا آد و قطره آهن فراموش نشود.