سلام جناب دکتر سلمانی. پدرم ۶۴ ساله مبتلا به سرطان پروستات که در psma متاستاز استخوانی خیلی کم به جمجه و لنف نودهای زیاد نشون داده. دکتر هورمون درمانی و قرص بیکولامید شروع کرده.بنظر شما باتوحه به درگیری لنفها پرتو درمانی لازمه؟ شیمی درمانی چطور؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۶۴ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
در این مرحله هورمون درمانی کافی است. لازم است پاسخ به درمان ارزیتبی شود، اگر پاسخ مناسب نبود، شیمی درمانی هم مطرح میشود.