با عرض سلام و خسته نباشید من ۲۷ سالمه و یک پسر دارم و دومین بارداریم منجر به سقط شد و همسرم ۳۲ سالشون هست و ۷ ساله ازدواج کردم سوال من اینه که چند وقت پیش هنگام نزدیکی همسرم میخواست ارضا بشه ولی مثل همیشه جلوی خودشو نگه داشت بعد که ارضا شد زیر دلش درد گرفت و وقتی رفت دستشویی گفت ادرارش قطره قطره میاد دو سه بار که رفت دستشویی خوب شد حالا من از اون روز خیلی نگرانم هر دو ماهی یکبار شاید اینطوری بشه میترسم عفونت یا پروستات داشته باشه چون سابقه خانوادگی هم دارن اگه میشه راهنماییم کنید ممنون از پاسخگوییتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
احتمالا مجاری انزالی و پروستات، به خاطر جلوگیری از خروج مایع منی، دچار آسیب شده است.
در صورت ادامه علایم، بهتر است جهت معاینه مراجعه کنند.