دوری از خانواده و دلتنگی

82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید...من خیلی حالم بده الان ۶ ماهه عروسی کردم اما اصلا حال خوشی ندارم مشکل من اینه که تک دخترم و یک برادر دارم که مشکل ذهنی داره و فوق العاده برادرم و مادرم به من وابسته اند... من عروسی کردم مادرم خیلی تنها شد. من با مادر شوهرم تو یه ساختمونم اما رابطم باهاش خوب نیست چون اخلاقای خوبی نداره و تو ۲ و نیم سال نامزدیم و ۶ ماه عروسیم خون منو کرد تو شیشه و آزارم میداد و من هرکاری کردم بازم همون بود کارایی براش کردم که در حق مادر خودم نکردم و بخاطر همین همیشه نسبت به مادرم عذاب وجدان داشتم. چون مادرم از جون و دل مایه میذاشت برای من اما من برای اونا اینجوری بودم همش تهمت و دروغ بهم میبست... الانم مشکلم اینه که خونم تهرانه مادرم کرجه ماهی یکبار میام چند روز میمونم باز برمیگردم تهران دلم میخواد پیش مامان و داداشم باشم مثلا ۵ روز خونه مادرمم باشم شوهرم بگه فردا شب میام دنبالت اما بازم دلم نمیخواد برم و مامانم هم شروع میکنه به گریه و غصه خوردن. وقتی هم برمیگردم تا چند مدت حالم بده و نمیتونم به زندگیم برسم همه ی اینا منو تبدیل به یک آدم پرخاشگر و بهانه جو تبدیل کرده و من با همسرم همش تو قهر و دعوام و اذیتش میکنم انگار دیوونه شدم... از طرفی هم دلم برای شوهرمم تنگ میشه اون برخلاف خانوادش مرد خیلی خوبیه من واقعا عاشقشم الان ۶ ماهه تو این دوراهیه سیاهم نه ما نه مادرم اینا نمیتونیم نقل مکان کنیم😔😔همش در حال استرس و غصه ام بماند که مادرشوهرمم چقدر دلمو شکونده کلی باهاش جنگیدم ۲۳ سالمه اما انگار شدم یه زن ۴۰ ساله.. تروخدا کمکم کنید خیلی حالم بده و با اینکه ماهی یکبار میرم خونشون چند روز میمونم مادر شوهرم بعضی وقتا ناراحت میشه آخه نمیدونم چه دشمنی ای با مادرم داره که همش دنبال اینه که من از مادرم دور کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

برای اكثريت خانم ها همين شرايط بوجود می آيد و برايشان سخت است كه اول زندگی مشترک از  خانواده شان دور هستند .اين حالت دلتنگی طبيعی است و اكثرا بعد از ازدواج دچار اين حالتها ميشوند .

شما بايد به اين باور برسيد كه وارد يک زندگی ديگه ايی شده ايد و متاهل هستيد و

زندگی مشترک و مستقل را شروع كرده ايد.

برای رفتن پيش خانواده  با همسرتان برنامه ريزی كنيد و يک روز در هفته با او برويد.ساعتهايی كه در طول روز تنها هستيد را برنامه ريزی كنيد

مثلا:كلاس ثبت نام كنيد و  پياده روی روزانه و ورزش را در برنامه داشته باشيد .

در ارتباط با خانواده همسرتان :

شيوه خودتان را اصلاح كنيد و با مساله به صورت صحيح برخورد كنيد .از مادر همسرتان پيش او بدگويی نكنيد ،اين باعث سرد شدن رابطه شما و كم شدن محبت بين شما ميشود.مادر همسرتان را با تمام خوبی ها و بدی هايش بپذيريد .به فكر بهتر شدن رابطه باشيد ،حس بخشش را تمرين كنيد گذشته را رها كنيد،به آنها محبت كنيد.

                  شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

سلام عزیزم من الان 6 ساله ازدواج کردم اما این وابستگی همچنان وجود داره، نباید وابستگی باعث فاصله بین شما و همسرت بشه مخصوصا شما که عاشق همسری، از تهران تا کرج راهی نیست که یک ماه یک بار بری، برای دیدن مادرت تاریخ تعیین نکن دلیلی نداره چند شب بری بمونی، لابد تو اون چند شب همسرت پیش مادرش، که اصلاً خوب نیست چون حتماً تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیره، هر وقت دلت تنگ شد با مترو صبح زود برو وشب برگرد سعی کن بارعایت احترام شوهرت کمتر با مادرش تنها بتونه وخودت رو مسئول همسرت بدون، و در رابطه با خانوادت اصلاً با خانواده همسرت صحبت نکن.