احساس دلتنگی برای معلم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1339 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من حدود دو سه ماهه خیلی معلمم رو دوست دارم الان هم عیده دارم زجر میکشم خودش میدونه یعنی با کمک مشاور مدرسه بهش گفتیم باهام حرف زد تهش هم بغلش کردم الان خیلی دلم براش تنگ شده شماره هم ندارم کمکم کنید لطفا در ضمن معلمم همجنسم هست

اطلاعات تکمیلی

سن 13 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم تو سن شما  وابستگی و صمیمیت به معلم  تا حدودی طبیعی است.
متوجه هستم دلتنگ هستید و حال خوبی رو تجربه نمی کنید
پیشنهاد میکنم خودت رو سرگرم کنی. روی علایق و فعالیتهای که داری تمرکز بیشتر کن
ورزش رو فراموش نکن
دفتری رو بردار و هر آنچه که از ذهنت میگذره رو بنویس
به خودت زمان بده و سعی نکن از این علاقه فرار کنی و یا بهش بها بیش از حد بدی . فقط زندگی خودت رو بکن و برای فکر کردن به معلمت سه نوبت رو درنظر بگیر ده دقیقه در ساعات مشخصی این کارو انجام بده نه تمام وقت و انرژیت رو.

تجربه شما

ممنون از راهنمایی تون