استفاده از قرص لِوِبِل و وسیله جلوگیری مناسب

سلام خسته نباشید.

من ۱۹ ماهه که زایمان کردم ۵۰ روز بعدداز زایمانم نصف شب موقع شیر دادن بچم ازحال رفتم منو رسوندن بیمارستان اما خودم چیزی نفهمیدم فرداش رفتیم دکتر داخلی ایشون هم گفتن که باید بدم پیش مغزو اعصاب. دکتر مغزو اعصاب برام قرص لِوِبِل۵۰۰ تجویز کرد. الان سوالم اینه که من ازچه وسیله ای برای جلوگیری از بارداری استفاده کنم اخه دکترم گفتن که قرص ضدبارداری نباید بخورم چون لوبل اونو خنثی میکنه تا الان هم به روش طبیعی جلوگیری کردم. ممنون میشم درباره وسیله جلوگیری راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استفاده از IUD و یا آمپولهای سه ماهه پروژسترونی و همچنین استفاده از کاندوم( به تنهایی ضریب شکست بالایی دارد) را میتوانید با تأیید پزشکتان امتحان کنید