عمل اندومتریوز بوسیله لاپراسکوپی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 195 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام. بهم گفتن لوله سمت راستم التهاب داره،مایع هم داره و اون مایع ممکنه عفونی باشه. گفتن باید عمل اندومتریوز بوسیله لاپراسکوپی انجام بدم . تاکید کردن که ممکنه حتی بعد از عمل هم باردار نشم. خیلی نگرانم. یعنی من ممکنه هیچوقت نتونم بچه دار بشم؟ حتی با کاشت؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نكران نباشيد اكر لوله ها هم كامل بسته باشند انشالله اي وي اف به شما كمك ميكند

تجربه شما

سلام

من کیست اندومتریوز ده سانتی داشتم که با خام گیاه خواری و گیاه خواری و روزه طبی خشک از بین رفت. روزه بهترین روش درمان بیماری هاست که روشی کاملا طبیعی هست و فواید زیادی داره. اما باید حتما تحت نظر متخصص و کاربلد و آشنا به روزه انجام بشه و تغذیه گیاهی و دوری از تمام محصولات حیوانی، شکر و کافیین

سلام.من يه كيست شش سانتی دارم كه يه ماه ال دی خوردم از بين نرفت بزرگتر شد ماه بعدش اچ دی خوردم اندازش زياد تغييري نكرد فقط بزرگتر نشد،آزمايشات خون هم دادم كه دكترم گفت خوبه،ام آر آی هم گرفتم كه باز تشخيص كيست دادن ولی نوعشو به من نگفتن،حالا سؤالم اينه با اين وجود كه از بين نرفته آيا خطرناكه؟بايد لاپرا بشم؟