کمبود اعتماد به نفش دختر پنج ساله

سلام. دخترم به تازگی پنج سالش شده با اینکه اکثر کارهایی رو که بهش واگذار میکنم درست انجام میده و در مهد همیشه مربی هاش ازش راضی بودن و در کل دختر باهوش و زرنگی هست ولی حس میکنم که اعتماد به نفسش کمه مثلا در پارک یا مهمونی نمیتونه با بقیه بچه ها ارتباط بگیره مثلا اگه یک بچه ای بیاد پیشش و سلام بده فوری باهاش دوست میشه و بازی میکنه ولی خودش پیش قدم نمیشه وقتی من بهش میگم برو با بچه ها بازی کن میگه نه خجالت میکشم

با توجه به اینکه خودمم در سنین کودکی به شدت خجالتی بودم و همیشه کمبود اعتماد به نفس داشتم اصلا دلم نمیخواد دخترمم مثل خودم باشه😞

لطفا بهم بگید چطور باهاش برخورد کنم که خجالتی نباشه و اعتماد بنفسش زیاد بشه؟

پیشاپیش ممنون بخاطر پاسخگوییتون❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.
درود بر شما. در این سن صرف اینکه بگوید خجالت میکشم یا اینکه در دوست یابی پیشقدم نباشد نشانه خجالتی بودن نیست. نگران نباشید اما مراقب باشید اضطراب خود را از خجالتی بودن به دخترتان منتقل نکنید.
برای اینکه اعتماد به نفس داشته باشد بهترین راه تکریم در خانواده است. یعنی در محیط خانه با احترام با او صحبت و رفتار کنید از او نظر بخواهید اجازه دهید انتخاب کند و محیط امن عاطفی در خانه ایجاد کنید.
شاد و سلامت باشید.