سلام من دخترم دنیا که اومد به دلیل افت قند خون تشنج کرد و 12 روز در بیمارستان بستری شد تا دوماهگیش مشکلی نداشت ولی سه ماهش که بود تشنج کرد خیره میشد و گریه میکرد تا این که بردمش دکتر راضیه فلاح بچم صرع داره هر دوماه خوبه بعد دوباره شروع میشه تا الان که 8 ماهه هست الان با این وضع روی حرکت های بچ م تأثیر میزارهگ
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

ضمن عرض سلام سوال مطرح شده ناقص می باشد و متن کامل سوال ارسال نشده است