مصرف قرص آهن در دوماهگی

سلام خسته نباشید مرسی ازراهنمایهاتون

من باردارم و کم کاری تئروئید دارم . رفتم پیش دکتر غدد برا کم خونی که داشتم قرص اهن نوشت اسم قرصشم  fe rrodin  هست که من از 6 هفتگی مصرف کردم و الان 8 هفته دارم . که شبی یدونه می خورم و همچنین دکتر زنان براکم فولیک اسید که اسم قرص یدوفولیک است شبی یک دونه می خورم .

بنظرتون مصرف قرص  ferrodin  ضرردار نیست ؟ اخه من نتونستم هنوز دکتر زنان برم و مشورت کنم . لطفا راهنماییم کنید که اگه ضرر داره برا جنین قطع کنم قرص اهن رو

مرسی از لطفتون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون دوست عزیز در ۳ ماهه اول بارداری نباید قرص آهن مصرف شود باید از هفته ۱۶ بارداری آن را مصرف کنید باید مصرف قرص آهنرا قطع کنید وفقط قرص اسید فولیک مصرف کنید