دل درد و یبوست در ماه رمضان

سلام. من الان شش روزه که روزه میگیرم. به شدت نفخ کردم کلا،و دور نافم جمع شده و درد میکنه.با هر چیزی ام که افطار میکنم مستقیم از لقمه ی اول دل درد دارم.یبوست هم گرفتم و نمیتونم دستشویی برم.شکمم سفت شده شدید،لطفا راهنمایی کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. علامتهایی که فرمودید نیاز به معاینه حضوری توسط پزشک دارد.
سعی کنید از افطار تا سحر میوه و سبزی و آب فراوان مصرف کنید. به پزشک مراجعه کنید.