سلام من 18سالمه ونامزدم وبا نامزدم رابطه برقرار کردم اولین رابطه ما اولای ماه رمضان بود وبعد از اون چندین بار دیگه هم رابطه برقرار کردیم وآخرای ماه رمضان پریود شدم ولی بعد از اون تا العان پریود نشدم بعد از اون پریود شدنم باز هم رابطه برقرار کردیم اما همسرم میگه که اتفاقی نیفتاده که من حامله بشم ولی باز میترسم اون رو ش بوعلی سینا با سیر رو هم امتحان کردم وبو ی سیر نیومد دیگه دارم از ترس سکته میکنم خواهش میکنم کمکم کنید خواهش میکنم ممکنه قطع پریودم دلیل دیگه ای داشته باشه
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز ممکن است باردار شده باشید که از اواخر ماه رمضان تا کنون پریود نشده اید برای اطمینان بیشتر از بیبی چک استفاده کنید ویا آزمایش دهید والبته این امکان هم وجود دارد که پریودتان به دلایل دیگری عقب افتاده باشد . با تشکر