استفاده از اپیلیدی در بارداری

با عرض سلام. ببخشید من دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید. من در هفته ی ۲۹ بارداری هستم آیا اپیلیدی موهای شکم ضرری برای بچم داره؟ آیا صدایی که دستگاه میده باعث اذیت کردنش میشه؟

و اینکه من وقتی برای سونوی ۱۲ هفته رفتم تاریخ سونوگرافی ۵ روز از تاریخ آخرین پریودم جلو تر بود. یعنی ۱۲ هفته و ۵ روز زده بود. و وقتی برای سونو آنومالی رفتم که طبق حساب دکترم از آخرین پریودم ۱۸ هفته بودم تاریخ سونوگرافی ۱۹ هفته بود و وقتی هفته ی پیش که ۲۸ هفته بودم سونوگرافی داپلر رفتم تاریخ سونوگرافی ۳۰ هفته بود. آیا این اختلاف ها طبیعیست؟ قبل از بارداریم پریود هام تقریبا منظم بود و معمولا بین ۲۷ تا ۳۰ روز یک بار پریود میشدم. در سونوگرافی آخرم همه چیز نرمال بود و فقط نوشته بود طبق lmp اندام ها از رشد جلو هستن.

حال تاریخ زایمانم بر اساس کدوم درست تره؟ تاریخ آخرین پریود با سونوگرافی ها؟

خیلی خیلی متشکرم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
انجام اپیلیدی برای رفع موهای زائد در بارداری خطری نداره ولی چون مامان حساسی هستید ممکنه یه کوچولو صداش جنینو ناراحت کنه که البته با دو تا لگد به شما جبران میکنه!
اختلاف چند روز در سن حاملگی بین سونوکرافی وLMP بعضا مشاهده میشه و طبیعی هست
تاریخ زایمان شما بر اساس اولین روز آخرین قاعدگی محاسبه میشه