عكس رنگی و عدم اسپيليج لگنی

سلام من عكس رنگی گرفتم

لوله ها باز هستن اما اسپيليج لگنی تاخيری با وجود تكرار تزريق صورت نگرفته در هر دو سمت

آيا لاپاراسكوپی رو پيشنهاد ميكنيد؟اولش بهم گفتن لاپارا كن باز ميكنه بعد گفتن بيا ای وی اف كن

مركزی هست كه معتبر باشه كه مراجعه كنم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرلوله ها باز هستند پس چطور تخلیه صورت نگرفته؟!

گزارش و تصویر عکس باید دیده شود.

درکل اگر هر دو لوله بسته است ،بسته به سن شما و مدت نازایی و وضعیت تخمکگذاری و اسپرم،ممکن است اقدام بعدی لاپاراسکوپی و یا IVFباشد.

اگر لوله ها باز است که هیچ.باید سایر علل نازایی بررسی شود