نوک زبانی کامی

بی‌زحمت برای درمان نوک‌زبانی کامی راه‌حل بگین. خواهش میکنم توروخدا واجبه😭 سین میزنم و ز رو هم یه جوری میگم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام  وقتتون بخیر
انواع مختلف خطا در صداهای سین و شین و ز وجود داره و بدون ارزیابی حضوری هم نمیشه راهکار داد. به هرحال پیشنهاد ما گذراندن جلسات گفتاردرمانی هست. حدودا با ۳ الی ۵ جلسه رفع میشه. برای گرفتن نتیجه سریع تر و بهتر این کار رو بکنید.
یکی از خطاهای رایج اینه که زبان در مواقع گفتن این صداها از بین دندان ها دیده میشه که در حالت طبیعی نباید این اتفاق بیافته.