احساس شکست و ناکامی

138 بازدید 1 تبادل تجربه

چند وقته مدام احساس ناکامی میکنم هیچی تو زندگی راضیم نمکینه به شدت پرخاشگر شدم نامزد هستم با شوهرم هم مشکل دارم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجوی ترم اخر ارشد اموزشپرورش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز شما باید بررسی کنید که چه چیز های باعث شده شما احساس ناکامی کنید و آنها را برطرف کنید . ولی توصیه می کنم به خاطر اینکه زودتر به مشکل خود پی ببرید و چون وارد رابطه هم هستید  این رابطه به مشکلات برنخورد حضوری به مشاور مراجعه کنید تا او به شما کمک کند .

موفق باشید .

تجربه شما

سلام خسته نباشید

من با شوهرم هیچ مشکلی ندارم تا جایی که بتونم همیشه درکش کردم اصلا ادمی نیستم و داد و هوار بندازم

ولی خیلی سرده و بی عاطفس تا حدی ک بزور در ماه حتی ی بار رابطه داریم اصلا بامن حرف نمیزنه مریض هستم و قلبم درد داره یکبار نمیپرسه حالمو

بچه هم داریم دیگر نمیدونم چیکار کنم خانم دکتر

بنظرتون طلاق راه چارس؟