عمل لازک چشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 301 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.

من چشمام هر کدوم یک و نیم شماره ضعیف هستن. میشه عمل لازک انجام بدم یا نه؟

این عمل عوارضی داره؟ ممکنه بعده عمل ضعیفی چشم دوباره برگرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام ببینید شماره چشم فقط یک عدد است.فاکتورهای بسیار زیادی مثل شیب وضخامت قرنیه و اجزای مختلف چشم در تصمیم گیری بسیار مهم و نقش افرین میباشند.

تجربه شما

با سلام آقای دکتر من شماره چشمام 6/5و 7 هست سنم 23 خانمم بعد سه سال پیش شیراز خواستم لیزر کنم گفتن بهم قرنیه ات نازکه باید عمل استحکام بخشی بشی بعد عمل لیزر هردوشم میشه تو یه روز انجام بدی مسگم من میتونم انجام بدم واقعا شیشه عینکم ضخیمه و سخته برام بدون عینک