عمل لازک چشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 165 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من از بچگی چشم چپم نیم نمره ضعیف بود که الان بیست سالم شده و دو تا چشمام ه رکدوم سه نمره ضعیفن. نزدیک ۶ سال میشه که از لنزهای طبی استفاده میکنم . واسه عمل لازک به دکتر مراجعه کردم برام دی ماه ۹۸ نوبت زدن.  چون در دوران شیردهی هستم گفتن فعلا عمل نکنم بهتره

میخواستم بپرسم استفاده از لنز قبل عمل مشکلی از قبیل خشکی چشم نداره؟؟

و اینکه من پارسال چشمام ۲ نمره ضعیف بود امسال شده ۳ نمره ممکنه بعد از عمل بازم ضعیف شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام.باید معاینه کامل و عکس برداری چشم انجام شود و پس از معاینات کامل تصمیم گیری شود

تجربه شما

سلام خوبی ؟ شما لیزیک کردین؟