سلام خانوم دکتر ، من دوقلو باردارم، دکترم بهم گفته پریناتال و کلسی کر و ففول باید دوتا هرکدومش رو مصرف کنی، ولی ازمایش دادم نه فقر اهن و نه کمبود کلسیم داشتم، روزی یه لیوان شیر و دوکاسه ماست هم میخورم، ایا لازمه همشو دوبرابر بخورم؟؟من سرخود روزی یکب ففول ، دوتا پریناتال، وکلسیم رو روزای زوج دوتا و فرد یکی میخورم، ایا مشکلی ایجاد میشه؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ففول مشکلی ندارد اما در صورتی که روزی 4 لیوان لبنیات میخورید دیگه به مکمل کلسیم احتیاج نیست