اختلاف همسر با برادران من

سلام وقتتون بخیر راستش ما حدود کمتر از دو ماهه عروسی کردیم و من شاغلم ولی همسرم دانشجو هستن ، راستش مشکلی که من دارم اینه که همسرم شدیدا نسبت به برادرهای من حساس هستن ، بطوری که آرزوی مرگ برای اونا دارن و من اگه سر هر چیزی ناراحت بشم اونو ربط میده به برادرام و میگه تقصیر اوناست! میگه تو اونارو بیشتر از من دوست داری ، درحدی که یه بار برادرم تماس گرفت که بیاد خونمون ،شوهرم از سر نارضایتی آنچنان سیلی به صورتم زد که دهنم پر خون شد و شدیدا هم خودزنی میکنه سر هر مسئله ای سرشو میکوبه به دیوار و داد و بیداد میکنه ، خانم دکتر من تک دخترم پدرمم معلولیت دارن و برادرام هر ۲ دانش آموزن راستش من فقط دلواپس آینده اونا هستم و سعی میکنم بروز ندم احساساتمو ولی رفتار شوهرم باعث شده خیلی سرد بشم تو رابطه و زندگیم ، مشاوره هم نوبت گرفتم دو بار ، گفت نمیام و عصبانی شد کنسلش کردم ، هر شب من با گریه سر میشه از محبتاش ، از نزدیک شدناش متنفر شدم  من تازه ۲۲ سالمه ولی برعکس خیلی از هم سن و سالام از زندگیم سیرم و پشیمونم از ازدواجم همسرمم ۲۳ سالشه ، میترسم این حس نفرتش بعدها مانع رفت و آمد من به خونه پدرم بشه به نظرتون چیکار کنم کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، از متن شما میشه استنباط کرد که همسر شما مهارت کنترل خشم ندارند و دست روی شما بلند کردن و همینطور فرمودین که به خودشون هم آسیب میرسونند.
این موضوع خودش مستقل از بقیه مسایل میتونه از دلایل مهم سرد شدن و تنفر شما باشه ، اینکه نسبت به برادرهای شما حساس هستند یا فکر میکنند شما اونها رو بیشتر دوست دارید مسله دیگری است که باید بررسی بشه که از کی اینجوری شدن و دقیقا در چه موقعیت هایی این احساس و رفتارها معاقبش بروزپیدا میکنه ؟ با توجه به اینکه وقت مشاوره گرفتید و ایشون نیومدند پس شما لازمه بیشتر به این نکته توجه کنید که :
" متاسفانه ما از هیچ طریقی نمیتوانیم دیگران رو تغییر بدیم" و تنها کاری که از ما بر میاد این است که برای زندگی خودمان تصمیم بگیریم ،
شما ابتدا باید بپذیرید این همسری که انتخاب کردید فلان ویژه گی های خوشایند و ناخوشایند رو همزمان باهم دارند ، در واقع ما وقتی انتخاب میکنیم پکیجِ اون فرد رو انتخاب میکنیم نه فقط اخلاقهای خوب و خوشایندشونو.... پس حالاکه پذیرفتیم همسر ما همه اون ویژه گی ها رو با هم داره ، در برخورد با مشکلات دو راه به وجود میاد اول اینکه شما تلاس میکنید متوجه بشید چه رفتارهایی از شما این مسله رو تشدید میکنه یا حتی ایجاد میکنه و بعد به اصلاح اون رفتار خودتون میپردازید با تغییر شما بعضی شرایط ممکنه تغییر کنه ...سپس شما همسرتون رو یا همینطوری که هست میپذیرید و با پیدا کردن راه هایی که کمترین تعارض رو داشته باشید ادامه میدید یا  در مواقع آرامش ازشون میخواین برای بهبود رابطه اتون اقدامی کنند که ایشون ممکنه بپذیرند یا نه ... مثل همون پیشنهاد پیش روانشناس یا مشاور خانواده رفتن و اگر نپذیرفتند این شما هستید که دوباره لازمه انتخاب کنید که قصد دارید به این زندگی ادامه بدید یا خیر
براتون آرزوی موفقیت دارم.