درگیری مالی همسرم با برادرانش

با سلام همسر من و دو تا از برادر شوهرام با هم یه شرکت تجاری راه انداختن که تمام بار کاری مجوز و خرید و فروش به گردن همسرم بود برادر بزرگتر خیلی خودشو درگیر نمی کرد و فقط مشتری می فرستاد و خیلی توقعی نداشت اما کوچیکه مدام زیر آبی میرفت تو فاکتورها دست میبرد و در واقع از کار می دزدید اما همسرم به دلیل مشغله و اطمینان متوجه نبود تا این که بعد از شش سال شوهرم رو دور زد و با کس دیگه ای شریک شد و تا آشکارا تجارت خونه رو بالا کشید من چون تازه زایمان کرده بودم خیلی حال روحیم خراب شد اما اصلا دخالت نکردم و به خانواده شوهرم چیزی نگفتم اما خواهر شوهرم من و متهم به دخالت در کار برادرها کرد و حرف های بدی به خانوادم زد که باز هم من شخصیتم نذاشت باهاش دهن به دهن بشم و چیزی نگفتم فقط به مادر شوهرم گله کردم که نمیبخشمش همین که مادر شوهرم و خواهر بزرگترش خیلی ناراحت شدن و دلداریم دادن  از اون روز حال بدی دارم و دلم نمیخواد هیچ کدوم از افراد خانواده همسرم رو ببینم و مدام فکر میکنم با این حرفا در مورد من چه فکری کردن نمیدونم چه کنم همسرم هم از طرفی ضربه بدی خورده و داغونه نمیدونم چی بهش بگم از افراد خانواده همسرم بیزار شدم و به شرکای تجاری دیگه همسرم بد بین انگار که همه میخوان سرش کلاه بزارن لطفا راهنماییم کنید چه برخوردی با خانواده همسرم بکنم و چه جوری خودم و همسرم رو آروم کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .در زمینه مسائل کاری همسرتان اجازه دهید خودش تصمیم بگیرد و همینطور در زمینه ارتباط او با خانوداه اش .شما یک احترام متقابل را در روابطتان حفظ کنید .شما مجبور به ارتباط داشتن با کسی نیستید می توانید اگر از فردی خوشتان نمی آید با او رفت و آمد نکنید ولی نمی توانید جلوی رفت و آمد همسر و فرزندتان را بگیرید .در مجموع به یک مسأله توجه کنید هر زمانی که بخواهیم دیگران را تغییر دهیم یا جلوی رفتار خاصی را در آنها بگیریم فقط خودمان را زجر می دهیم .شما به هیچ طریقی نمی توانید متوجه شوید خانواده همسرتان در مورد شما چی فکر می کنند و یا فکر آنها را تغییر دهید. پس بیهوده خودتان را آزار ندهید .مثل اینست که تلاش کنید یک دیوار بتونی را با دست خالی خراب کنید ،فقط خودتان را خسته می کنید و هیچ فایده ای ندارد .پس بجای این روش برای خودتان انگیزه زندگی ایجاد کنید .گفتید که تازه فرزند دار شده اید پس دو موضوع بسیار مهم الان در زندگی شما مطرح هست اول آموزش و پرورش فرزندتان که در دوسال اول بسیار مهم است و دوم اینکه برای خودتان چکار کنید .اینکه در طول روز یا در طول هفته ساعت‌هایی را برای خودتان وقت بگذارید برای کارهایی که خودتان دوست دارید انجام بدهید .همسر شما انتخاب شماست .شما مجبور نیستید با او زندگی کنید ولی اگر او را برای زندگی انتخاب می کنید ،خانواده اش هم به او متصل هستند . بنابر‌این  باید مراقب باشید به خانواده اش توهین نکنید .حتی وقتی در مورد برادر کوچکترش خودش صحبتهای بدی می کند شما به حرفهایش گوش بدهید ،دلداریش بدهید ولی خودتان هیچ وقت از آنها بد نگویید .اگر کسی حرفی زد که شما را ناراحت کرد می توانید محترمانه با آن فرد صحبت کنید .و به او بگویید می دانم تو منظور بدی نداشتی ولی من احساس بدی پیدا کردم .و بعد دیگه ماجرا را دنباله کشی نکنید .
سعی کنید برای خودتان زندگی کنید و نگذارید همه ارزش های زندگی شما تبدیل شود به اینکه صبح تا شب نگران این باشید که مادرشوهرم یا خواهر شوهرم چه می گویند.