خواستگاری که سربازی نرفته است

سلام. وقتتون به خیر. برای دخترخاله من یک خواستگار اومده که سربازی نرفته شغل آقا پسر آزاد هست. پسره 32 سالشه و دختر خالم 30 سال. به نظر شما عجیب نیست که پسری تا این سن سربازی نرفته؟ باید جواب منفی بهش بده؟ دلیل اون پسر هم برای سربازی نرفتن این بوده که سرش شلوغ بوده به خاطر کارش! دلم میخواست نظر شما را بدونم تا بتونم به دخترخالم کمک کنم. چون از من نظر خواسته بود. خیلی ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
همه ی افراد برای کارهاشون دلایلی دارند که شاید منطقی یا غیرمنطقی باشه و نمیشه با یک دلیل اونهارو قضاوت کرد. توصیه ی من مراجعه ی ایشون و دخترخالتون برای مشاوره ی پیش از ازدواج هستش تا نکات مهم و مبهم رابطه مشخص بشه و تصمیم گیری با دید باز انجام بشه.شاد و پیروز باشید.