سربازی نامزدم و افسردگی

نامزدم سربازه و مدتی افسرده شده، چطور کمکش کنم؟
آدم خیلی شادی بود، هنوزم هست ولی شبا موقع خواب تو پادگان خیلی حالش بد میشه، قرار بود انتقالیشو توسط یک آشنا بگیره ، خیلی امید بسته بودیم به انتقالی که جور نشد، الان 8 ماه از خدمتش مونده
گذروندن این مدت براش کابوس شده، اصلا حاضر نیست آرومش کنم و تا میام حرفای امیدوار کننده بزنم در قبال حرفای ناامید کنندش باهام برخورد می کنه و میگه من نمی خوام آرومم کنی چون آروم نمیشم
میترسم افسرده بشه
نمی دونم باید چیکار کنم
هنوز عقد نکردیم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل عکاس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست خوبم

شما از كجا مطمئن هستيد كه نامزدتان افسرده شده و احتياج به كمك داره؟ در صحبتهای شما هيچ علامتی كه نشان از افسردگی ايشان باشد نديدم و درضمن اينكه گفتيد هنوز هم شاد هست ، پس افسردگی ندارند.

هر مرحله از زندگی اضطرابهايیخاص خودش را دارد كه يكی از آنها فشار و استرسهای دوران سربازی هست كه برای همه پيش می آيد و نحوه نگرش به اين دوره و آمادگيهای ذهنی كه فرد بايد قبل از دوره پيدا كند می تواند سطح اضطراب را كاهش دهد پس بدانيد كه مختص نامزد شما نيست .

و احتمالا حالتهای ايشان مربوط می شود به نااميدی از مسئله انتقالی كه درست نشده است و در حال حاضر شما فقط می توانيد با ايشان همدردی كنيد و بگوييد كه می فهميد كه شرايط سختی دارد و ناراحتی از درست نشدن انتقالی ايشان را درک می كنيد چون اين برخورد احساس بهتری به ايشان می دهد .

موفق باشيد