معافیت کفالت سربازی

سلام من دو برادر دارم که یکی از اون ها با ما ناتنی هست و خیلی فراوان هم با پدرم درگیر بوده و پرونده قضایی هم داشتن توی دادگاه .

برادر کوچک ترم الان وقت سربازی رفتنش هست اما عملا کفیل پدرم شده و با توجه به اینکه پدرم ۸۶ سال سن داره و مشکلات مربوط به سنش و ناتوانی های مربوط به اون رو داره و حتی تحت پوشش کمیته امداد هست اگه برادرم نباشه واقعا پدرم درمانده میشه

از اون طرف برادر بزرگم هم اصلا حاضر به همکاری نیست و هیچ کمکی نه درمورد پدرم و نه معافیت برادرم نمیکنه

حالا سوال من اینه که ایا راهی هست که بدون کمک برادر بزرگتر معافیت بگیره ؟

برادر بزرگم نژدیک پنجاه سال سن و خانواده خودش رو داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل ماما وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
موضوع را با سازمان نظام وظیفه در میان بگذارید
موفق باشید