سلام. من هفته 35 بارداری هستم. تا حالا حالت تهوع نداشتم ولی الان چند روزی هست که حالت تهوع دارم. هیچ مشکلی هم توی بارداریم نداشتم. مشکل چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید بعد از صرف غذا دراز نکشید نیم ساعت قبل از غذا از قرص ویتامین ب۶ می توانید استفاده کنید موفق باشید.