پسرم 5.5 ماهشه شبا تا صبح 7_8 بار پا میشه شیر میخوره. شیرم کم شده خودمم حس میکنم اینو و سیر نمیشه برای همین تند تند پا میشه. قطره شیرافزا خریدم میخورم تا صبح 3 دفعه پا میشه خوب میخوابه. داخلش رازیانه داره و کلا چون عملکردش افزایش شیر از طریق افزایش استروژن میترسم چاق شم و هیکلم بهم بریزه. چون افزایش استروژن باعث بزرگی باسن و سینه و میشه درست فکر میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نگران نباشید خیر مصرف قطره شیر افزا به مدت محدود منعی ندارد ضمنا با توجه به شرح حال ذکر شده  می توانید غذای کمکی کودک خود را شروع کنید موفق باشید.