اضطراب فراگیر

سلام من از بچگی دچار اضطراب بودم به حدی که مادرم از منزل بیرون میرفت تا بازگشتش من گریه میکردم و میترسیدم که برنگرده خیلی هم درونگرا بودم و این مسئله رو مطرح نمیکردم با کسی اضطرابم کلا نسبت با همه چیز هست به قول مشاور فراگیر یا منتشر هست اضطراب احتماعی اضطراب بیماری از دست دادن عزیزام و... بارها مشاوره رفتم دارو استفاده کردم ولی هیچ وقت درمان نشدم ۱۶ ساله نازایی هم دارم که احساس میکنم عامل اصلیش اضطرابه دیگه خسته شدم از این همه اضطراب برای من واقعا درمانی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.اختلالات اضطرابی جز اختلالاتی است که پاسخ درمانی مناسبی دارد.
درصورت عدم پاسخ با یک پزشک ویک نوع دارو نا امید نشوید.