درمان اضطراب فراگیر

سلام درمان اضطراب فراگیر چیست من از وقتی که یادم میاد همیشه استرس داشتم هر لحظه و در هر زمان و مکانی. حتی وقتی میخوام آشپزی کنم هم استرس دارم. من در کودکی و نوجوانی بخاطر مشکلات خانوادگی خیلی تحت فشار بودم و همیشه با ترس و دلهره زندگی کردم ولی الان وضعیت زندگیم خوب شده ولی استرس دست از سرم برداشته میدونم که باید برم پیش روانپزشک چند بار هم رفتم دارو هم استفاده کردم ولی درمان نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.درمان اضطراب فراگیر تلفیقی از درمان دارویی ودرمانهای غیر دارویی است.اضطراب درشما نهادینه شده است.

دارودرمانی کمک زیادی به شماخواهدکرد.