سلام و عرض ادب خدمت آقای علیجانی

من شوهرم توی ساختمان هجده واحدی یک دونگ داشته و فیش پولهایی که به حساب شریکش واریز کرده هست اما متاسفانه به دلیل اعتمادی که داشتن قولنامه ای ننوشتن شریک همسرم واحدها رو و زیر بار بدهی نمیره و هرسری پول شوهرم رو کم و زیاد میکنه توی دست نوشته ها و حساب هایی که انجام میده دست نوشته های حساب کتابش هست اما زیر هیچ کدوم رو امضا نمیکنه ما با فیش هایی که داریم و همبن دست نوشته ها که برای حساب کتاب هست و یک شاهد زیرشو فقط امضا کرده و شریک همسرم امضایی نزده و با دو سه تا شاهد میتونیم توی دادگاه این مسئله رو ثابت کنیم ؟خواهش میکنم مارو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و ادب

1. بله شما باید دادخواست اثبات شراکت نسبت به یک دانگ از آپارتمان مذکور به دادگاه تقدیم و تقاضای ارجاع امر به کارشناسی و ضمن معرفی شهود خود تقاضای اعلام شراکت را از دادگاه تقاضا کنید.

2. حتما برای طرح این دادخواست از وکلای دادگستری متخصص استفاده کنید چرا که امکان قلمداد نمودن این موضوع به عنوان یک طلب ساده وجود دارد.

موفق باشید