کابوس درد زایمان طبیعی

با سلام و خسته نباشید من دوساله ازدواج کردم و تو این دو سال تو نزدیکی درد داشتم و اجازه دخول کامل ندادم الان باردارم یک ماه دیگه زایمان میکنم و اینم بگم بشدت از معاینه میترسم خواستم بدونم تو زایمان طبیعی واژن تنگ باشه ولی لگن خوب باشه مشکلی پیش نمیاد؟ شده کابوس برام ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای زایمان طبیعی از شروع دردها تا باز شدن کامل دهانه رحم ، مناسب بودن لگن مهم است و از زمان باز شدن کامل دهانه رحم تا خروج جنین ، بافت واژن از هم باز میشود.

شما طبق توضیحات به نظر واژینیسموس و ترس از دخول دارید و حتما باید برای زایمان مشاوره شوید تا همکاری برای معاینات و همچنین مرحله آخر زایمان را داشته باشید.