ترس شبانه و کابوس های وحشتناک

سلام. بنده خانمی ۲۹ ساله هستم دارای دو فرزند. بچه که بودم فیلمهای ترسناک زیاد میدیدم و داستانهای جنی میخوندم حالا نمیدونم بخاطر اوناست یا نه که از بچگی شبها با تاریک شدن خونه ترس من شروع میشد طوری که حتی یک ساعت خودمو تکون نمیدادم یه مدتی بهتر شدم ولی الان ۱ سال شدید از خونم میترسم فکر میکنم کسایی دور من از تسخیر شدن توسط جن میترسم یعنی تا برقها خاموش میشه و سکوت یک دفعه بدنم سنگین میشه قلبم شروع میکنه تپش تا صبح بیدارم اگر هم بخوابم مثل امشب با کابوس وحشتناک بیدار میشم که هنوز دست و پام میلرزه من دارم دیوونه میشم تو رو خدا کمکم کنید آخرش با این ترسها یا سکته میکنم چون قلبم به شدت میزنه یا خل میشم هر شب من اینجوریم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
از موقعیت هایی که دچار ترس میشوید اجتناب نکنید همین اجتناب ها باعث تداوم اضطرابتون شده است وقتی بیست دقیقه خودتونو با ترسهاتون مواجهه کنید علائم اضطرابتون مثل شدت ضربان قلب که اشاره کردید افزایش پیدا می کنه و حالتون بد میشه اما اگه بیست دقیقه تحمل کنی و تمام تمرکزت روی علائم فیزیولوژیکی ات مثل همون شدت ضربان قلب باشه بعد از بیست دقیقه متوجه میشوی که علائم فیزیو لوژیکی مثل همون شدت ضربان قلب داره کاهش پیدا می کنه چون بدن شما این سازگاری رو داره و اضطراب شما رو به میزان قابل توجهی کاهش میدهد و اگر چند بار دیگر این مواجهه سازی انجام شود دیگر شما در آن موقعیت دچار ترس نمی شوید.