باردارم یا نه؟

با سلام من ماه سوم اقدامم و دو ماهه که پریودام جلو میوفتن. از اول این ماه بعد پریودم دردای پریودی ادامه داشت  و سینه درد و سنگینیش. اول صبح ها و شب ها قبل خواب حالت تهوع دارم. سردرد دارم. سرگیجه دارم و گاهی چشام سیاهی میره.شکمم تیر میکشه مدت پریودمم کوتاه شده چهار پنج روز. ممکنه حامله باشم ؟چون توی خانوادمون داریم که حتی تا چهار ماهم آزمایش نشون نداده .

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

عزیزم امکان این هست بی بی چک خطا داشته باشه ولی آزمایش خون بارداری که مهم هست امکان خطا نداره و کسی که تا ۴ماه نشون نداده یعنی جنینی وجود نداشته چون این ماده ترشح شده از جفت جنین هست.

با توجه به اینکه منظورتون از اینکه از بعد پریود شدن آخر این علائم رو دارین متوجه زمان دقیقش نشدم جهت اطمینان ازمایش خون بارداری بدین

آزمایش خون ۹ روز بعد از لقاح مثبت میشه

چون علائم پریود شدن و بارداری مثل هم هست و ممکنه پریود اخرتون مخصوصا اگه کمتر از دفعات قبل بوده و مثل قبلی ها نبوده لانه گزینی بوده باشه. آزمایش خون بدین