تنظیم پریود با تری فازیک

دکتر واسه لکه بینی و تنظیم قاعدگی به من پروژسترون داده که از روز شانزده مصرف کنم. ولی من میخوام برا جلوگیری تری فازیک بخورم که میگن پریود رو هم تنظیم میکنه. نظرتون چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

در قرص پروژسترون فقط این هورمون وارد بدن می شود، اما در صورت استفاده از قرص تری فازیک هورمون استروژن و پروژسترون هر دو وارد بدن می گردد. در کل هر دو روش مناسب است.

درصورت استفاده از قرص تری فازیک بایستی روزانه سر ساعت مشخصی قرص ها را استفاده نمایید