قرص تری فازیک در شیردهی قبل ۶ماهگی

سلام خسته نباشید من یه دختر ۴ ماهه دارم دوماه پیش به خاطر خونریزی رفتم دکتر گفت برو از بهداشت قرص شیردهی بگیر،منم رفتم گفتن نداریم برو از داروخانه بگیر،رفتم بهم تری فازیک دادن الان بعد دوماه رفتم دکتر گفت اشتباه دادن نباید میخوردی باید لاینسترول میخوردی

الان موندم چیکار کنم نکنه برا بچم مشکل پیش بیاد

اصلا چرا باید داروخانه اشتباه بده قرص رو،رفتم بهشون گفتم میگن ما برا شیردهی این قرص رو میدیم😐

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام داروخانه فقط دارو با تجويز پزشك ميدهد و شما بايد براي تجويز به پزشك مراجعه كنيد