نرخ دیه سال ۹۸

29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام نرخ دیه کامل در سال ۹۷ چقدر بوده در ماه ذیحجه میشه بگین؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس

تجربه شما

با سلام

نرخ دیه در سال 97 معادل 220 میلیون تومان در ماه های عادی بود که در سال 98 به مبلغ 270 میلیون افزایش پیدا کرد. و در صورتی که صدمه و فوت هر دو در یکی از ماه های (ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب ) باشد یک سوم به مبلغ دیه افزوده می شود.

موفق باشید