با سلام نرخ افزایش وزن در9ماه بارداری باچه افزایش وزنی نرمال است؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز:معمولا طی ۳ ماهه اول خانم‌های باردار اضافه وزنی پیدا نمی‌کنند یا اضافه وزن‌شان بسیار جزیی است، حتی گاهی به جای آنکه وزن اضافه کنند، وزن کم می‌کنند! دلیل آن هم تهوع شدید و کاهش اشتها به دلیل آن است.شاید شما هم این موضوع را شنیده باشید که می‌گویند خانم باردار باید طی ۹ ماه بارداری ۱۲کیلوگرم اضافه کند. این موضوع را کاملا فراموش کنید چون هر خانمی برحسب وزن و ویژگی‌هایی که دارد ممکن است بیشتر یا کمتر از این حد وزن اضافه کند. در واقع اضافه وزن طبیعی در دوران بارداری بین ۸ تا ۱۶ کیلوگرم است. با سپاس