طلاق از طرف زوجه بخاطر ترک انفاق

من حکم ترک انفاق گرفتم حکم جلب واسه نپرداختن قسط مهریه رو هم دارم دوبار اون طرف از من شکایت تمکین کرده که رد شده چون نه خونه گرفته و نه اثاث سوال من این هست که  درخواست طلاق از طرف من چه مراحلی داره و تقریبا هزینش چقدره ؟ واینکه مهریه رو قسط بندی کرد دوسال پیش هر سه ماه یه سکه که نداده هیچی نفقه هم هیچ نداده

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام-چنانچه از جنبه حقوقی حکم بر محکومیت نفقه صادر و قطعی شده است ، پس از درخواست و صدور اجرائیه و ابلاغ آن به طرف ، در صورت عدم اجرا ، می توانید به استناد آن و از باب عسر و حرج دادخواست طلاق خود را تقدیم دادگاه نمائید و اگر مدت محکومیت زوج 6 ماه و یا بیشتر از آن باشد می توانید به شرط ضمن عقد (مندرج درعقدنامه) نیز استناد که در صورت احراز تخلف ایشان از آن ، حکم طلاق صادر خواهد شد و اگر منظورتون هزینه دادرسی مربوطه است ، هزینه قابل توجهی نداشته و بعنوان دعوی غیر مالی شناخته و هزینه آن محاسبه می شود
پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی مشاوره حضوری و بیشتری با وکیل داشته باشید
موفق باشید