ترک انفاق و طلاق

سلام از روزی که دادخواست طلاق بدم به دفتر قضایی (بخاطر ترک انفاق) چقدر طول میکشه تا طلاق ؟و طرفم هم فراری هست چون مهریه و نفقه نداده و دادگاها نمیاد

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
این امر بستگی به وقت رسیدگی و حضور یا عدم حضور طرف و پیگیریهای شما یا وکیلتان دارد که در صورت غیابی بودن حکم و با احتساب مهلتهای اعتراض بطور میانگین تا زمان اجرای حکم و ثبت طلاق حدود 6 ماه زمان صرف می شود
موفق باشید