شوهرم با یک خانوم مطلقه در ارتباطه و با هم رابطه جنسی دارن و خانومه ول کن شوهرم نیست و میگه زنتو طلاق بده شوهرمم سخت وابستش شده زندگیم داره از هم میپاشه آیا من میتونم دادگاه از اون خانوم شکایت کنم با شماره تلفنش که به دادگاه بدم و پرینت پیامهاش و دادگاه در بیاره آیا راهی هست من بتونم از اون خانوم شکایت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. مطابق فک کنم بند دوازده از شرایط سند ازدواج هر نوع ازدواج همسر باید با اجازه همسر اول باشد و در غیر این صورت زن اول علاوه بر این که می تواند همه حقوق قانونی خود را مطالبه کند وکالت در طلاق پیدا می کند.

2. در صورتی که بدون مجوز قانونی (صیقه نامه موقت) با یکدیگر در ارتباط باشند می توانید شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید و به پرینت پیامها استناد کنید که نهایتا در صورت اثبات موضوع طرفین محکوم به تا 99 ضربه شلاق محکوم می شوند.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید