ازدواج با فردی که عصبی است

سلام خانوم دکتر من ۴ ماهه تو دوران عقد بودم که جدا شدم. بعد ۲ ماهه با یک پسری آشنا‌ شدم‌ اوایل واقعا خوب بود حتی اومد با مادرم هم صحبت کرده بود که قصدش جدی بعد حدود ۲ هفته از دوستیمون میگذشت که من بهش جریان نامزدیمو گفتم کنار اومد و خیلی منطقی برخورد میکرد اوایل میگفت مثلا بیرون میری‌ میای اطلاع بده اما زیاد سخت گیر نبود فقط یک بار حدود ۳ هفته از دوستیمون‌ میگذشت سر گوشی بحثمون شد که میگفت باید گوشیتو بدی من‌ نگاه کنم منم مانعش شدم‌ شدید عصبی شد و من‌ از روش رد شدم چون امتیازات مثبت زیادی داشت. تا اینکه چند روز پیش پیله کرد که باید بگی بین تو شوهر سابقت چی بود منم گفتم که باکره نیستم و ایشون منو با دستش اذیت کرده اما باور نکرد و چند باری سوال پیچم کرد منم‌ گفتم چیزایی که لازم بود بدونی رو دونستی دیگه زندگی‌ مشترک من به تو چه! این از اون‌ روز حالش مساعد نبود اما گفت بازم‌ پیشتم و ولت نمیکنم. تا اینکه امروز من با خانوادم بیرون بودم اومدم خونه یادم رفت اطلاع بدم بعد عصبی اومد جلو درمون‌ که باید بیای پایین تا رفتم همچین داد میزد کل بدنم‌ میلرزید ۳ ساعت کامل داد زد بعد به زور میخواست بغلم کنه‌ منم کلا در سکوت بودم فقط اشک میریختم من نزاشتم دوباره شروع کرد خلاصه که کلا روانی شده بود. الان مشکل من اینه که به نظرتون با این حجم عصبی بودنش‌ میشه کنار اومد درک میکنم حالش‌ خوب نیست اما چرا باید فقط‌ سر اطلاع ندادن اونطوری‌میکرد میشه بگید گزینه خوبیه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
برای بررسی اینکه فردی برای ازدواج گزینه خوبیه یا نه بررسی های همه جانبه لازمه که قطعا به صورت مجازی میسر نیست عزیزم. اما این که ریشه این عصبانیت ها چیه؟ در چه موقعیت هایی پیش میاد؟ واکنش شما در اون مواقع چیه بسیار مهمه. مواردی که اشاره می کنید از جمله چک کردن گوشی و اطلاع از رفت و آمد و ... باید کاملا مورد بررسی بگیره که ریششون چیه. هر کدوم از زوجین علیرغم اینکه باید شونه به شونه هم پبش برن نیازمند حریم خصوصی هستن و تجاوز به این حریم جایز نیست. به مواردی اشاره کردید که میتونه مصداق آزار جنسی باشه و این مورد هم نیازمند بررسی بیشتره. نداشتن مهارتهای ارتباطی موثر و از جمله مدیریت خشم میتونه مشکلات عدیده ای برای زوجین ایجاد کنه. و وقتی خشم فرد نامتناسب با موقعیت باشه نیازمند مداخله درمانی ست.
توصیه می کنم به صورت حضوری از خدمات روانشناسی بهره مند بشید و مشاوره پیش از ازدواج رو فراموش نکنید.