شکست عشقی و متنفر بودن از اطرافیان

سلام خسته نباشید...

 یک شخصی از آشناهام از تمام افراد اطرافش متنفره و اونا رو آدم بد میدونه با کسی رابطه نداره گوشه نشین شده و به کارا خودش میرسه با گل‌ کاشتن ماهی ها خودشو سرگرم کرده که فقط بین افراد و جامعه نباشه ازش که سوال میکنیم در مورد اینکه چرا گوشه نشینی چرا به فکر ازدواج نیستی از سن ازدواجت خیلی گذشته با اینکه عاشق بچه هاست فقط میخواد یکجور خودشو رها کنه راه فرار پیدا میکنه توضیح نده بعد از عشقی که داشت و ازدواج کرده اینجوری شده حسی به کسی نداره به قول خودش چطور میتونم کمکش کنم برگرده به روال خودش؟ تشویقش به تشکیل زندگی و رابطه داشتن با افراد جامعه کنم خیلی سرد شده نسبت به زندگی لطفا کمکم کنید ممنونم میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست من، در درجه اول فردی که توضیح دادید خودشون باید میل به تغییر داشته باشند و ببینید که آیا واقعا از وضعیت فعلیشون ناراضی هستند یا خیر؟ خیلی از مواقع میزان اجتماعی بودن یا نبودن آدمهای اطراف ما ملاکی برای خوشحالی یا خوشبختی نیست. باید دید که خود فرد دقیقا از چه فعالیتی و در چه شرایطی لذت میبرد، تنها توضیه خوب شما به دوستتان میتواند این باشد که برای صحبت درباره چیزهایی که ترجیح میدهند با آشناهایشان در میان نگذارند به یک روانشناس مراجعه کنند.