سلام دختر و پسر قصد دارن ازدواج کنن ولی خانواده دختر به هیچ وجه رضایت ندارن ولی دختر و پسر همدیگر رو خیلی دوست دارن الان قصد فرار دارن، اگه فرار کنن و خانواده دختر شکایت کنن حکمش چی میشه برای هر دوشون؟؟

در ضمن در خصوص از دست دادن بکارت و یا دختر بودن هم حکم فرق میکنه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

صرفنظر از اينكه اين اقدام شما به دليل رابطه نامشروع جرم محسوب می شود ،پيشنهاد می شود موضوع را از طريق تقديم دادخواست اجازه ازدواج به طرفيت پدر با دادگاه مطرح نموده و ضمن معرفی فرد خواستگار و شرايط ايشان تقاضای صدور حكم اجازه ازدواج را درخواست نمائيد و مسلما پدر شما نيز در مقام خوانده حق دفاع داشته و بايستی دلايل موجه و قانونی خويش مبنی بر مخالفت خويش را اعلام و دفاع نمايد

پيشنهاد می شود حتما قبل از هر اقدامی موضوع را جهت بررسی بيشتر بصورت حضوری با وكيل در ميان بگذاريد

موفق باشيد