سلام من تو هفته نوزده بارداریم امروز دکتر برای عفونت اداری بهم قرص کوتریموکسازول داد هر ۱۲ ساعت دو عدد وهمراه ۳ آمپول پروژسترون هفته ای ۱ ولی تو اینترنت سرچ کردم میگه این قرص تو بارداری ممنوع و باعث سقط و نقص جنین میشه خیلی اضطرس گرفتم چون عفونت دارم میترسم استفاده کنم یا نه تو و خدا راهنمایی کنین سر در گم موندم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بله این‌ دارو ممنوع است و براساس جواب کشت میتوانید داروهای دیگری را مصرف کنید. حتما با پزشکتان مصرف کنید و مایعات زیاد میل کنید.‌روز خوش