پاکسازی و سفیدسازی دندان

2903 بازدید 8 تبادل تجربه

با سلام

می خواستم بدونم برای پاکسازی و سفیدسازی دندان چه چیزی مفیده؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام. برای پاكسازی دندان از جرمها و پلاكهای ميكروبی، جرمگيری و بروساژ دندان موثر هست كه تا حدودی رنگ دندان را روشن تر ميكند. اما اگر منظور شما از سفيد سازی دندان سفيد شدن آن بيشتر از بروساژ است، بايد بليچينگ انجام دهيد. بليچينگ ماده ای ژل مانند است كه توسط دندانپزشک و با ملاحظات خاصی روی دندان قرار گرفته و آن را سفيد ميكند.

تجربه شما

قیمت بلیچینگ چنده و آیا باید تکرار بشه یا یک بار کافیه؟

@ساحل_آرام11

اين روش برگشت پذيره و هميشگی نيست. بسته به مراقبت يک تا دو سال ميمونه

@دکتر_سامه_کشاورزیان

ممنونم

ببخشید هزینه بلیچینگ چنده؟

عزیزم نیاز به هیچ کدوم از این اعمال نیستش شما پودر میخک و پودر کف دریا رو با هم ترکیب کنین و باهاش مسواک کنین دندوناتون رو  سطح دندونتون سفید میشه و همینطور تقویت. تجربه شخصی منه

@11___

عزیزم این کار اشتباهه بعد یه مدت مینای دندون از بین میره و همینطور زرد تر میشه

@11___

کارت درسته دمت گرم عزیز

@11___

باعث ساييدگی مينای  دندان ميشه و بسيار آسيب زننده است

@آرزو۹۲۰۰

عزیزم این راه رو خودم تجویز نکردم و از زبون عامه ی مردم هم نشنیدم . اینو حکیم خیر اندیش گفتن پدر طب سنتی ایران.

عزیزم نیاز به هیچ کدوم از این اعمال نیستش شما پودر میخک و پودر کف دریا رو با هم ترکیب کنین و باهاش مسواک کنین دندوناتون رو  سطح دندونتون سفید میشه و همینطور تقویت. تجربه شخصی منه

پوست سبز گردو هم بمالی به دندون سفید میکنه

یه نفر تو این سایت گفت زردچوبه زدم سفید شده. منم رفتم امتحان کردم راست میگفت. سفید کرد واقعا😊

@سارا29

شاید یکی گفت چکش بزن میزنی

@hosiin

وااا. من چون از خواص سفید کنندگی زرد چوبه زیاد خونده بودم به نظرم عاقلانه اومد.

شما نکن. چاقو که زیر گلوت نذاشتم. واالااا😕

خانم دکتر جنابعالی انجام میدین بلیچینگ؟

@دکتر_سامه_کشاورزیان

آدرس بدین خدمت برسیم

@فریدها

برای ارتباط با خانم دکتر، روی عکس و اسم شون کلیک کنید؛ وارد پروفایل شون میشید. از راه های ارتباطی موجود در پروفایل اقدام کنید

سلام . فقط نمک.

بریزید رو مسواک بزنید . عالیه

جرم گیری فاتح دندون رو می خونه 😕😕😕😕😕

@mnmnmnm

ذرات نمک سايش زيادی روی مينای دندان ايجاد ميكنند