باسلام و روز بخير

من 37 ساله ام و چندساله تحت درمان ناباروی ام

چهار ساله كه رويان ميرم يه بار آی يو آی و دو بار ميكرو انجام دادم ولی متاسفانه منفی بود همسرم مشكلی نداره ولی بعد كلی آزمايش به من گفتن ذخيره تخمدانم كمه و سنم بالاست آخرين عملم رو بهمن پارسال انجام دادم و دو تا جنين 5 روزه منتقل كردن كه گريدشون خوب بود ولی نشد . از نظر روحی خسته ام و آمپولای فراونی كه تو اين چندسال تزريق كردم ضعيفم كرده نمي دونم چی كار كنم؟ روز عمل يه خانمی بود كه می گفت آزمايشی هست كه اگه زن و شوهر از لحاظ خونی مشكل داشته باشند تشخيص ميده كه توی ايران فقط بيمارستان صارم اون آزمايش رو انجا ميده

اسم اين آزمايش چيه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
احتمالا لنفوسیت تراپی هست . تاثیر این اقدام در سقط مکرر و شکست مکرر ثابت شده نیست .‌