میکرواینجکشن برای ناباروری

سلام. من 29 سالمه و شوهرم 34 ما نزدیک شش سال ازدواج کردیم و پنج ساله بچه میخوایم خودم تنبلی دارم و شوهرم اسپرمش متوسطه تا الان 4 بار آی یو آی بی نتیجه هم داشتیم الان دکتر پیشنهاد میکرو دادن بنظرتون من نمیتونم طبیعی حامله بشم ؟ آزمایش های مربوط به سقط مکرر رو انجام دادم مشکلی نیست چون یک بار حامله شدم به صورت طبیعی ولی سقط شد !

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بله حتما باید برای درمان اقدام کنید اگر قرار بود باردار شوید به صورت طبیعی در این مدت حامله شده بودید. بعد از سه بار آی یو آی اگر نتیجه نگرید حتما باید درمانهای بعدی را امتحان کنید. به مراکز ناباروری مراجعه کنید. روز خوش