با سلام چه طور بفهمم که مشکل فک صورت دارم؟ من اگر دهانم را بیش از حد باز کنم به راحتی بسته نمیشه چند ثانیه طول میکشه آیا مشکلی دارم؟ مثلا اگه داندانپزشکی رفته باشم دهانم را بیش از حد زمان طولانی باز کردم این مشکل رو دارم لطفا راهنایی کنید چیکار کنم ؟
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

سلام بله. در مرحله ی اول مشکلات فکی با رعایت و محدود کردن باز کردن فک و دوری از استرس مشکلات حل می شود. اگر پس از 2 ماه با وجود رعایت موارد فوق بهبودی حاصل نشد معاینه ی مجدد باید انجام شود. www.droshagh.ir