سلام بخشیید من الان ۵ روز هست از ماهانم گذشته . قبل ماهانم رایطه ک با همسزم داشتم اسپرم وارد رحم شد . من قرص اورژانسی مصرف کردم. الان از بی بی چک هم استفاوه میکنم منفی میاد . دلیل عقب افتادن ماهانم چیه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت میتونه استفاده کردن ازقرض اورژانس باشه سعی کنید جلوگیری مطمئن دائمی داشته باشید که نیازی به قرص اورژانس نباشد قرص های اورژانس عوارض زیادی دارد صبر کنید اگر تا دوهفته دیگه پریود نشدید میتونید تست بیبی چک بدید ولی نگران نباشید احتمال بارداری خیلی کمه