به نظرتون با توجه به ویژگی های همسزم مشاوره رفتن اثربخشه

سلام یکسال و پنح ماهه عقدم همسربنده فردی که عزت نفس پایینی داره مدام خانوادمو تو دعواها میکشه وسط و کاملا راحت تو بحثامون بی حرمتشون میکنه ، مدام توقع و انتظاراات مالی از مادرو پدرم داره وقتی براورده نمیشه شروع به لجبازی و تلافی میکنه ، از نظر مالی فوق العاده تحت فشاربم هر موقع شغل دوم براشون درست میشه بحث و جدل درست میکنه که نره خسته شدم چیکار کنم با این ادم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
به نظر نميرسه ايشون عزت نفس پايين داشته باشه بلكه ايشون شديدا پر توقع و فردي پرخاشگره كه راهكارش در رويدادها حمله كردن براي عقب نشيني طرف مقابل  و از بين بردن حرمت هاست ،اينكه در دوران عقد هستيد و ايشون خود واقعيش رو نشون داده خيلي امتياز بزرگيه و باعث ميشه راحت تر تصميم بگيريد كه ميخواهيد با اين فرد ادامه بديد ! از خودتون بپرسيد ايا ده سال بعد با همين شرايط باز هم ميتونيد تحمل كنيد؟  بهتره حتما با يك مشاور زوج صحبت كنيد.